Food

Oosters visje in H32
Kreeft, klaar gemaakt in de keuken van restaurant Oonivoo te Uden.
Kaboem bier, gebrouwen door de BierBrouwerij te Ooijen.
Achter de schermen in de keuken van Cordial te Oss.
Cherry tomaatjes
 

Mijn blog

Het grote voordeel van een visueel vak: je kunt je werk laten zien. Of het nu gaat om een kijkje achter de schermen, de shoot zelf of wat er omgaat in mijn hoofd... Elke dag is er die uitdaging naar iets moois..!!
 
Nachtzeilen
januari 2022

Hallo

Hallo! Wat leuk je mijn blog leest. Ik ben Ronald die eigenzinnige fotograaf uit Oss. Eigenzinnig, omdat ik graag altijd iets anders wil maken dan mijn collega’s. Eigenzinnig, omdat ik probeer om mensen ook op een andere manier naar beeld te laten kijken. En eigenzinnig, omdat ik vol met ideeën zit die er toch een […]

lees verder
Ronald van Helden
februari 2022

Inzicht

Snijden, wat is snijden eigenlijk…? Met snijden hebben we het over wat snijden we wel of niet uit een foto. Maakt het een foto juist krachtiger als je een deel niet meer laat zien of…? Maar wat als je teveel van het beeld wegsnijdt…? Inzicht Dan is het fijn als je weet wat je doet. […]

lees verder
Parijs bij nacht
januari 2022

Zwartwit

Op de een of andere manier spreekt een zwart-wit foto ons steeds meer aan dan de gekleurde foto. Ik krijg van mijn opdrachtgevers steeds vaker de vraag of met name het portret ook in zwart-wit kan. “Dat vinden we krachtiger” Vroeger Mijn leerschool was de krant. Foto’s voor de krant werden gemaakt op film, zelf […]

lees verder