Bedrijfsfotografie

Peter Taylor Parkins (Claeren) in gesprek met Leon Thé (Padifood) en Erik van Hees (2E Interconnection) voor Claeren Connects in een uitgave van Bedrijvig Oss.
Voor Ammanu LED-Intelligence bij DRT Vloeren de nieuwe dynamische verlichtingsarmaturen gefotografeerd aan het industriële plafond.
Op een verlaten locatie toch een ontspannen groepsfoto maken van vijf Headhunters, die normaal strak in het pak zitten.
Voor de fotoshoot van de nieuwe kaart in sterren restaurant Oonivoo, worden er door vele handen nog net even de laatste smaakbelevingen aangebracht.
Groepsfoto ter gelegenheid van de kerstwensen aan de leden op Golfbaan The Duke in Nistelrode
Het voormalige hoofdkantoor van de Bergoss Tapijtfabriek, en bestempeld als Rijksmonument, is thans het nieuwe kantoorpand voor verzekeringskantoor Claeren.
In opdracht van Ammanu LED-Intelligence de Recoveryroom (PACU) van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem mogen fotograferen.
In opdracht van PEMA Plastics in de studio plastic korrels gefotografeerd die straks als reclamefoto op de zijkant van een trailer komt te staan.
In opdracht van Grassinc. een foto gemaakt welke gebruikt is als achterwand op de stand van Grassinc. tijdens een grote internationale Trade show.
In opdracht van Arancio-Spritz de reclamefoto’s gemaakt voor de reclame campagne’s in de Glossy Magazines.
Voor B.Art Gietvloer Boutique mag ik al hun vloeren fotograferen. Zo kom ik vaak op de meest mooie plekjes bij mensen thuis.
Zo af en toe stap ook ik uit mijn comfort zone en fotografeer ik bijvoorbeeld de wintercollectie van een kledingmerk, maar wel in overleg met een andere zienswijze.
En dan krijg je ineens een hele bus schilders van Schildersbedrijf Jansen… en maak daar maar eens een mooie groepsfoto van.
De directie van uitzendorganisatie Nieuwebaan.nl. De nominatie foto waarmee zij zich presenteerde voor de jaarlijkse race van Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2020.
Lars Kool de drijfende innovatiekracht achter Urban Mobility Systems. De nominatie foto waarmee hij zich presenteerde voor de jaarlijkse race van Veelbelovend Ondernemer van het jaar 2020.
Peter Taylor Parkins, ondernemer in verzekeringen en oprichter van het kantoor Taylor Mates, legt tijdens een interview uit waar het leven doorgaat als je bij je bedrijf stopt.
Chef kok Jasper Kox aan het werk in zijn domein. De keuken van het met een Michelinster bekroonde restaurant Oonivoo in Uden.
In opdracht van MP MAG BV de fotografie voor de nieuwe website mogen verzorgen.
 

Mijn blog

Het grote voordeel van een visueel vak: je kunt je werk laten zien. Of het nu gaat om een kijkje achter de schermen, de shoot zelf of wat er omgaat in mijn hoofd... Elke dag is er die uitdaging naar iets moois..!!
 
Nachtzeilen
januari 2022

Hallo

Hallo! Wat leuk je mijn blog leest. Ik ben Ronald die eigenzinnige fotograaf uit Oss. Eigenzinnig, omdat ik graag altijd iets anders wil maken dan mijn collega’s. Eigenzinnig, omdat ik probeer om mensen ook op een andere manier naar beeld te laten kijken. En eigenzinnig, omdat ik vol met ideeën zit die er toch een […]

lees verder
Ronald van Helden
februari 2022

Inzicht

Snijden, wat is snijden eigenlijk…? Met snijden hebben we het over wat snijden we wel of niet uit een foto. Maakt het een foto juist krachtiger als je een deel niet meer laat zien of…? Maar wat als je teveel van het beeld wegsnijdt…? Inzicht Dan is het fijn als je weet wat je doet. […]

lees verder
Parijs bij nacht
januari 2022

Zwartwit

Op de een of andere manier spreekt een zwart-wit foto ons steeds meer aan dan de gekleurde foto. Ik krijg van mijn opdrachtgevers steeds vaker de vraag of met name het portret ook in zwart-wit kan. “Dat vinden we krachtiger” Vroeger Mijn leerschool was de krant. Foto’s voor de krant werden gemaakt op film, zelf […]

lees verder